Sørnett

Hendelser natt til tirsdag

Foto: Karl Rudolf Almedal

Foto: Karl Rudolf Almedal

Publisert:

-Grimstad. Klokken 01.15. Politiet er i området Bringsværveien/Temse etter melding om innbrudd i hus/låve. Undersøker åstedet.

-Kristiansand. Klokken 02.28. Melding om innbrudd og tyveri fra en garasje på Søm. Politiet søkte i området og 2 personer pågripes og anmeldes for forholdet.

-Grimstad. Klokken 04.53. 3 personer pågrepet og anmeldt for besittelse av narkotika.

-Arendal. Klokken 04.04. Melding om innbrudd i en bolig. Uvisst om noe er stjålet, politiet har undersøkt åstedet. Det opprettes sak

-Arendal. Klokken 06.06. Melding om innbrudd i en sykkelbutikk. Politiet har vært på stedet. Stjålet en sykkel. Politiet undersøker åstedet.

-Kristiansand. Klokken 06.48. Voldsepisode på Kvadraturen i Kristiansand sentrum, politiet rykket ut med flere væpnede patruljer etter melding om at en person var utsatt for vold. Innsatsleder i politiet Kjell Iveland forteller at det ar vært en alvorlig voldsepisode. Politiet fikk tidlig kontroll over stedet, hendelsen skal ha skjedd i området ved Circle K. En mann er pågrepet mistenkt for hendelsen, sier operasjonsleder.

Fædrelandsvennen melder at siktede vil bli avhørt i løpet av dagen. Fornærmede ble alvorlig skadet, men er stabil. Det er tatt inn flere personer som vil bli avhørt som vitner. Politiet mener det er brukt et stikkvåpen i voldshendelsen, men vil ikke beskrive skadene nærmere. Sandell opplyser at fornærmede og siktede er i alderen 20 til 30 år.