Sørnett

Her åpner de Sørlandssenterets nye hjerte

Torsdag åpnet Sørlandsenteret sin nye del for publikum. Et fire år langt byggeprosjekt ble ferdigstilt, og selveste eieren, Olav Thon var møtt frem for å kaste glans over åpningen.

Publisert:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iWyKPR9l25k&feature=youtube[/youtube]

Dagen på Sørlandssenteret begynte klokken ni med omvisning og taler for 500 spesielle inviterte VIP-gjester. En time senere åpnet dørene for normalt publikum, og de ble møtt med kake, snorklipping, og musikkunderholdning.

- Visjonen med Sørlandssenteret er at med én enkelt kjøretur kan du ordne alle innkjøp samtidig. Noen sier det er bilbasert shopping, men kjøring til og fra enkeltbutikker på spredte steder er verre. Dette er miljøvennlig, sier eier av Sørlandssenteret, Olav Thon til Sørnett.

I dag var det feiring og jubel som strålte fra Sørlandssenteret, men de har en tøff tid foran seg. De regner med å lande på en omsetning rund 1,9 milliarder i år. De har et mål om 2,2 milliarder neste år, og må ha en økning på drøyt 300 millioner kroner.

- Dette skal bli et regionsenter. Vi skal i større grad lokke folk fra distriktet hit for å handle større og oftere, så dette skal vi få til, sa senterleder Ruben Storevold fra om i dag.