Sørnett

Her får du oversikten over de nyeste selskapene i Kristiansand

Nye selskaper i fullt kjør i Kristiansand  Foto: Martine Vik Sønstabø

Nye selskaper i fullt kjør i Kristiansand Foto: Martine Vik Sønstabø

De siste ti dagene er det registrert 23 nye selskaper i Kristiansand. Sjekk oversikten her.

Publisert:

 

Dataene er hentet fra Brønnøysundregistrene. 

DIVERSE: 

ALLÉ ØRITSLAND: Ny nettbutikk hvor man kan finne brukte varer av typen klær og elektronikk.

BRUKERUTSTYR AS: På brukerutstyr nettsiden kan man handle diverse ting for forebygging av skadde og livredding.

BYGGMESTER GT AS: Byggmester GT AS jobber med å utøve konsulent og entreprenørvirksomhet innenfor bygg og anlegg.

CUSTOM WRAP STUDIOS AS: Reklamebyrå, grafisk og visuell kommunikasjons design med renhold og andre produkter.

ELLEFSEN MARKETING: Her finner man salg av personlig portretter og tjenester innen markedsføring.

JK NILSEN: Her kan man finne trenertjenester og bedrive salg/utleie av arbeidskraft til kurstjenester. I tillegg til dette finner man salg og reparasjon av uregistrerte konkurransekjøretøy. Produksjon og reparasjon av mekaniske komponenter til kjøretøybransjen, samt kjøp og salg av kjøretøy.

KRISTIANSAND BÅT OG MOTOR AS: Her finner man salg og service av båtmotorer og andre lignende produkter.

LAMA RULLEBRETTHANDEL AS: Salg av skateboard, klær og relaterte varer. Her finner man i all hovedsak klær og produkter av og for skatere til høy kvalitet.

OKT AS: Med OKT AS kan man selge tjenester og varer innen rådgivning, veiledning kurs og kompetanseutvikling samt forfatterskap.

OTRA AUTO AS: Hos otra auto er det mulighet for kjøp og salg av bruktbil, bilpleie, dekkskift og andre produkter/tjenester. Du kan kjøpe og selg aksjer. I tillegg kan selskapet også drive med kjøp/drift av fast eiendom.

RAKKERUNGAN GÅRDSBARNEHAGE AS: En barnehagebedrift som fokuserer på gårdsbarnehage med natur, miljø og sunne tradisjoner.

INVESTERING:


B&M INVEST AS: Bedriv investeringer og eierskap i aksjer og selskapsandeler. Da under datterselskaper samt deltagelse i andre virksomheter av samme kaliber.

CATO HETLAND HOLDING AS: Invester i selskaper og eiendom, samt alt som faller herunder dette. Delta i andre selskaper med lignende virksomhet og kjøp og salg av aksjer.

CONSILIO AS: Bedriv forretningsmessig tjenesteyting innenfor primært corporate finance, i tillegg til management for hire og forretningsmessig rådgivning. Samt kan man også ha eierskap i andre selskaper med lignende eller tilstøtende formål.

ELG INVESTERING AS: Her kan man utøve finansiell virksomhet og delta i andre virksomheter innenfor investering i aksjer, andeler og andre finans og realobjekter.

PETTER NORDGAARD AS: Investering i aksjer, andeler, fond, eiendom og andre selskaper. I tillegg alt som styret skulle finne formålstjenlig.

SMØR AS: Investere i andre selskaper som aksjeeier. Selskapet skal også kunne kjøpe, drifte og selge fast eiendom.

SYRTVEIT INVESTERING AS: Her kan man eie aksjer i andre selskap, investere i aksjer og andre verdipapirer.

EIENDOM: 

AF K14 DA: Prosjektutvikling, eiendomsutvikling, handel, anskaffelse og drift av eiendommer. I tillegg til dette bedrives det entreprenørvirksomhet, deltagelse i andre virksomheter.

SPJOTNESVEIEN AS: Her finner man utvikling og forvaltning av fast eiendom og alt som står i naturlig forbindelse med dette.

SVAI EIENDOM AS: Her kan du bedrive med kjøp, salg, drift og utleie av fast eiendom. Samtidig kan man også investere i aksjer.

THEA INVEST AS: Dette er en eiendomsrelatert virksomhet, innenfor å eie og drifte næringsbygg. I tillegg investeringer i andre lignende selskaper

VICA BYGG AS: VICA Bygg tilbyr bygge- og tømrervirksomhet, nybygg, tilbygg og rehabilitering av hus.

VRÅNES EIENDOM AS: Her kan man utføre kjøp, salg, leie og utleie av fast eiendom.