Sørnett

Hiv ohoi, snart tilbake nå

Endelig er det duket for fullt hus på Kaptein Sabeltann show. Foto: Dyreparken

Endelig er det duket for fullt hus på Kaptein Sabeltann show. Foto: Dyreparken

Etter to år med pandemi, er det duket for en heidundranes fest i dyreparken når Kaptein Sabeltann endelig kan gå for fullt hus.

Publisert:

 

7. juli er det klart for premiere på Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet i Kjuttaviga. Dette er en helt ny forestilling, og markeds - og kommunikasjonsdirektør Anniken Bjørnstad Schjøtt sier pågangen allerede er stor.

- Billettsalget går veldig bra. Vi har allerede solgt 60 prosent av billettene, og vi skal selge 65 000 i løpet av sommeren, så vi ligger godt an, og merker at det er høy pågang. 

Interessen for den nye forestillingen er så stor at de planlagte 24 forestillingene, har blitt til 25. Schjøtt vil holde kortene tett til brystet for hva vi kan forvente av årets forestilling, men lover at forestillingen vil stå til forventningene.  

- Det er Terje Formoe som har skrevet manus, men det jeg kan si er at det kommer til å skje ting som ikke er gjort i Norge før. Det blir et spektakulært show. 

Sørnett har ikke lykkes å komme i kontakt med Terje Formoe, men til næringsforeningen sier han:

Dette er fortsettelsen på historien om Grusomme Gabriels skatt. Det blir helt klart et stort sprang for Kaptein Sabeltann, men også en uforglemmelig opplevelse for store og små, sier han. 

[img232768_2LF]