Sørnett

Honningbarna nærmer seg urørt finalen

Honningbarna. Foto: www.holbrook.no

Honningbarna. Foto: www.holbrook.no

NRK P3 arrangerer i disse tider årets urørt 2011. Det nærmer seg slutten på første delfinale. Duellen er mellom Kristiansands bandet “Honningbarna” og Oslo bandet “Oslo ess”.

Publisert:

Med låten “Borgerskapets Utakknemlige Sønner” som også har vært uken urørt tidligere i år håper Honningbarna å danke ut Oslo Ess som stiller med sin låt “Gi Meg Noe Dritt”.

Honningbarna består av seks Kristiansandsgutter som til daglig går siste året på musikklinjen ved Vågsbygd Videregående skole har i løpet av det siste året virkelig slått fra seg som artister.

Honningbarna har i løpet av sin korte karriere allerede rukket å spille på Hove- og Øyafestivalen. De også blitt booket til neste år by: larm.

Sørnett fikk snakke med vokalist i bandet, Edvard Valberg da han satt på flybussen på vei til Kjevik som videre skal føre han til Oslo og “popsalongen” hvor det hele blir avgjort rundt 15 tiden i dag.

[img27170_2RS]

Tankene flyr, bokstavelig talt.

- Jeg er jævlig nervøs, sier en spent Valberg.

Resten av bandet kommer til å sitte på skolen og høre på radioen da vinneren blir kåret i 15 tiden.

- Har dere alliert dere med alle elevene på skolen?

- Vi hadde planer om å sette det opp på skjermene at folk må huske å stemme, men det ble dessverre glemt i farten.

Edvard Valberg forteller at han skal tilbake til Kristiansand i kveld, og håper han og resten av bandet kan feire en plass i urørt finalen når han kommer hjem.

Mer informasjon om urørt finalen 2011 kan du lese her: P3.no Urørt

 

Hør låta Borgerskapets utakknemlige sønner.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dWbFcxoRJDw[/youtube]