Sørnett

Hurra for kebab!

JUBILANTER: F.v.: Musa Aldikar, Delsher Asaad, Rezan Asaad og Loay Remandan er slitne, men godt fornøyd etter jubileumsdagen. FOTO: Sondre Lindhagen Nilssen

JUBILANTER: F.v.: Musa Aldikar, Delsher Asaad, Rezan Asaad og Loay Remandan er slitne, men godt fornøyd etter jubileumsdagen. FOTO: Sondre Lindhagen Nilssen

Tirsdag var det nøyaktig to år siden pizza- og kebabrestauranten Campino Kristiansand åpnet, og denne dagen var det derfor duket til storslått feiring.

Publisert:

Restauranten i Dronningsgaten var fylt opp til randen når Sørnett ankom på overraskelsesbesøk. Lokalet var pyntet med ballonger både utenfor og innenfor i lokalet, og de vartet opp med en smaksbombe av en jubileumskake.

[img177766_2RM]

- Det har vært en travel dag, for å si det mildt! Vi åpnet klokken tre i dag og serverte gratis kake og kaffe til gjestene våre, forteller en fornøyd daglig leder Rezan Asaad.

En klar favoritt
Gjester kommer og går i ett sett mens Sørnett er på plass, og det er ingen tvil om hvilken rett på menyen som er dagens bestselger.

- Kebabpizza med pommes frites er dagens bestselger og for øvrig også en generell favoritt her hos oss, bekrefter Asaad.

Eneste i byen med alkoholservering
Jubilanten er ofte besøkt av sultne byvandrere og natteravner på helgekveldene, men skiller seg noe ut fra resten av byens såkalte «kebabsjapper». Campino Kristiansand lener seg nemlig nærmere restaurantbransjen og er den eneste fast food-aktøren i byen som tilbyr alkoholservering.

[img177766_3RM]

- Vi anser oss mer som en restaurant på dagtid og ellers i ukedager, mens på kveldene er vi vel en mer tradisjonell «kebabsjappe», forklarer Asaad.

Håper på lys framtid
Etter et vellykket 2 årsjubileum undrer Sørnett på om vi kan komme tilbake til et 10 årsjubileum?

- Campino skal bestå i mange år framover. Jeg har ambisjoner om at Campino skal bli mye større, avslutter Asaad med glimt i øyet.