Sørnett

Ikke mye tid til feiring for russen Lars-Jørgen Salvesen

Lars-Jørgen fikk drøye 30 minutter i onsdagens oppgjør mot Bodø/Glimt (1-1) FOTO: DANIEL ULLOA

Lars-Jørgen fikk drøye 30 minutter i onsdagens oppgjør mot Bodø/Glimt (1-1) FOTO: DANIEL ULLOA

Mens flere Kristiansand russ befant seg i Kongeparken i helgen, har den nye publikumsyndlingen Lars-Jørgen Salvesen prioritert fotballen foran russetiden

Publisert:

 

 

- Nei, det er lite. Jeg er med i en bil på skolen, så jeg er jo inkludert, men mye russ har jeg allikevel ikke vært, fortelle den unge lovende spissen, når han får spørsmål om hvor mye russ han har fått vært.

- Skal man satse på fotballen, så lar det seg ikke gjøre å gå ut hver helg, fotballen troner på toppen når det kommer til valg av prioriteringer, legger han til.

Spisstalentet forlot 3.divisjonsklubben Vigør, til fordel for tippeligaklubben i januar. Han har fått en rekke innhopp i starten av sesongen.

 

Fansen og russeseksjonen ropte på Salvesen 

[img127495_2RS]

- Ja, det hørte jeg! Det er selvfølgelig motiverende å høre fansen rope navnet mitt, gøy å vite at man blir satt pris på i klubben, forteller Lars-Jørgen med et stort smil rundt munnen.

- Når det gjelder russen, så hadde jeg endel kamerater og venninner  på tribunen i dag. Det er alltid gøy å vise seg frem foran gode venner.

 

Mjelde lar seg ikke stresse

- Vi diskuterer og ser han hver dag på treningsfeltet, vi kan jo ikke la oss styre hele tiden av hva fansen ønsker. Vi må og vi er nødt til å bruke våre faglige vurderinger om når han skal spille. Lars-Jørgen sin utvikling har vært stor. Han har gått fra null tippeligakamper i fjor, til å komme innpå hver tippeligakamp. I dag ble vi langt bedre offensivt etter at Lars-Jørgen kom innpå.

 

Trist forestilling 

[img127495_3RM]

VG gikk så langt i å gi kampen terningkast 1. Ser man bort i fra de første 10 minuttene, så var det som skjedde etterpå et eneste stort gjesp. Glimt kom best i gang da amerikaneren Danny Cruz satte ballen i mål etter et innlegg fra høyrekanten,

det tok ikke mange minutter senere da Rolf Daniel Vikstøl kranglet ballen i mål fra kort hold og med det ordnet balanse i regnskapet. Laget fra nord var klart nærmest seieren, men maktet ikke å sette ballen i nota. Da hoveddommer Svein-Erik Edvartsen blåste at nok var nok, så uttrykte fansen sin misnøye med pipekonsert mot sine egne.

IK Start drar til Stavanger førstkommende lørdag på fotballens store nasjonaldag.