Sørnett

Internasjonal dag på UiA

Foto: Sivert Mclean

Foto: Sivert Mclean

Den 29. Januar var det en internasjonal stemning og utvekslingsstudenter fra en rekke land som samlet seg i Vrimlehallen på Universitetet i Agder i anledning internasjonal dag.

Publisert:

Sist oppdatert: 15.02.2024 kl 14:02

Det var lett stemning og godt humør i Vrimlehallen på Universitetet i Agder 29. januar når universitetets internasjonale studenter kunne på hver sin stand representere sine hjemland, og by på smaksprøver av alt fra samosa til pai for de besøkende på arrangementet.

For studenten Andrea Blanco Fernandez fra Spania er internasjonal dag en flott mulighet til å dele opplevelser og erfaringer hun selv har gjort som utvekslingsstudent med andre.

"Jeg syns det er veldig gøy med en dag som dette hvor vi kan fortelle om hva som er mulig, dele våre opplevelser av utveksling og forhåpentligvis oppmuntre studenter herfra til å prøve det samme"

Foto: Sivert Mclean

Foto: Sivert Mclean

Andre tilstede var universitetets internasjonale samarbeidspartnere fra blant annet Australia, Tyskland, Frankrike og Tsjekkia som kunne gi informasjon om mulighetene for utveksling som de tilbyr studenter. Universitetets eget internasjonalt kontor var også på plass for å fortelle om og tipse om hvordan man går frem for å bli utvekslingsstudent.

Internasjonal dag arrangeres hvert år på Universitetet i Agder, og bød denne gang på en god mulighet for sosialt samvær og hyggelige samtaler om utveksling for studenter.