Sørnett

Klar til kamp

- Det betyr veldig mye for klubben at vi kan arrangere dette, sier daglig leder Tor Anders Nodeland. Han legger ikke skjul på at klubben har noe å bevise.

Publisert:

[caption id="attachment_55809" align="alignleft" width="192" caption="Gode spillere: Tor Anders Nodeland er usikker på publikumsoppmøtet neste fredag, men lover at det er høyt nivå på spillerene som kommer. Foto: Arkiv"]nodeland
[/caption]

Senere i år skal nemlig Norges Ishockeyforbund sette seg ned å avgjøre hvor en 4-nasjoners turnering skal holdes.
- Det er viktig at vi kan bevise at vi kan arrangere en kamp. Både i forhold til sekretariatet og selve arrangementet. Det er snakk om land som Sverige, og det ryktes også om Canada skal delta i turneringen.

Større interesse
Nodeland mener en u-landskamp også vil ha positiv virkning for klubbens medlemmer.
- Det gir u-lags spillerne våre en pekepinn hvor de skal ligge og hva de har og strekke seg etter, sier en engasjert leder.

Den siste tiden har Hockey-interessen skutt i været på Sørlandet. Sportslig leder i Kristiansand Ishokeyklubb, Martin Levin, håper enda flere vil involvere seg.
- Vi begynner å fylles opp, men det er fortsatt ledig plass hos de minste, sier Levin. Han tilføyer at klubben gjerne skulle hatt mer tid på isen.

Hockey-fest
Både Nodeland og Levin håper at så mange som mulig finner veien til Idda Arena neste fredag. Nodeland håper folk ikke lar seg skremme av at det «kun» er en u-landskamp som skal spilles, og understreker at nivået på spillerne som kommer er høyt.
- Vi har lyst til å vise god hockey og hva det egentlig dreier seg om, tilføyer Levin, og legger til at han håper det skal bli en hockey-fest for hele familien.