Sørnett

Kristiansand Cykleklubb dominerte

Topp80-pallen: F.v, Sondre Linstad-Hurum, Per Eskeland, Sindre Baas. FOTO: Daniel Kolaas

Topp80-pallen: F.v, Sondre Linstad-Hurum, Per Eskeland, Sindre Baas. FOTO: Daniel Kolaas

Fire av rittene under lørdagens Søgne Grand Prix ble vunnet av Kristiansand Cycleklubb og Per Eskeland stakk av med seieren i det gjeveste løpet.

Publisert:

- Det var et veldig fint løp, tungt, knallbra løyper og godt arrangert, forteller en sliten, men gledesfylt Per Eskeland etter å ha vunnet Søgne Grand Prixs første topp80-løp. Eskeland fortsetter med å fortelle at det at man hadde fem runder på grus og fem på asfalt gjorde løpet ganske tøft, men det var moro.

[youtube]http://youtu.be/hyqoLqsWZOE[/youtube]

[img128836_2LM]

Tidligere på dagen etter at barneløpene var ute av veien var det de eldre som skulle ut i strid. Først ut var bedriftslagene. Mur i Sør, med en rekke representanter fra Kristiansand, stakk av med seieren etter at Vidar Austrad kom inn på tiden 26:08, fire sekunder før favorittene Family Sports Clubs syklist Arild Throne.

Philip Kaspersen (Mur i Sør, Kristiansand Cykleklubb) synes lørdagens løp gikk veldig bra.

- Det var ei artig, flott løype med flott trasè og ingen uhell. Høy fart og bra samarbeid i laget så det gikk veldig bra i dag, fortalte en godt fornøyd Kaspersen etter medaljeutdelingen.

 

[img128836_3LM]

Deretter var det duket for løp i klassen 13-14 år. Her var Sondre Slemdahl eneste representant fra Kristiansand alene mot lag fra Søgne, Sandnes og Grimstad.

Håpte på pallen

Så fort masterbilen lot guttene sette fart på hjulene dro han i fra og etter første runde ledet han med god margin. Dette vedvarte og ved målpassering var han litt over ett minutt foran andre mann, Marius Bakke, fra Søgne Cykleklubb.

- Jeg håpte på pallen, forteller Slemdahl om forventningene til rittet. Videre kunne han fortelle at han følte formen var grei til rittet etter å ha deltatt på Tour de Himmelfart som oppvarming til lørdagens løp.

Slemdahl, som til vanlig går på Oddemarka Skole, var storfornøyd med seieren.

[caption id="attachment_129138" align="alignleft" width="500"] FORNØYDE PÅ PALLEN: Marius Bakke t.v, Sondre Slemdahl, Harald Olsen t.h

FOTO: Daniel Kolaas 

 

[/caption]

Rittleder for dagen, Christian Berthelsen, var også fornøyd med hvordan dagen og rittene gikk.

- Jeg synes det har godt veldig bra, overraskende bra. Mye på grunn av været for det gjør jo ting enklere. Akkurat nå er jeg veldig godt fornøyd, forteller Berthelsen. Videre forteller han at de helt klart har en ambisjon i Søgne Cykleklubb om at de skal lage to ritt, ett terrengritt og ett landeveisritt som fungerer som en oppvarming til Hovden.

LES OGSÅ: Sykkelritt for de yngste