Sørnett

Lite populært tatoveringstilbud

Teresa Hageland ønsker å gi russen et bedre tilbud. Foto: Magnus Nødland Skogedal

Teresa Hageland ønsker å gi russen et bedre tilbud. Foto: Magnus Nødland Skogedal

Et tatoveringsstudio i Kristiansand tilbyr rabatt på tatoveringer for russen. Russepresidenten ved KKG tror ikke at det har noen virkning.

Publisert:

Det er Kai's Tattoo i Dronningensgate som tilbyr denne rabatten. De ønsker å gjøre det lettere å ta tatoveringer for elever med lite

å rutte med.

- Det er en gruppe som ikke har så mye penger, og de er i en alder hvor man begynner å tatovere seg, sier Teresa Hageland ved Kai's Tattoo. Hageland er stedfortreder for daglig leder Kai Arild Møller, som er bortreist.

Ikke status

Russepresident Jacob Emil Tønnesen forteller at tatovering ikke er særlig kult blant russen.

- Det er ikke sånn at det er status å ha tatovering. Da er det heller motsatt, sier han.

Russetiden er for mange en impulsiv tid, hvor en strekker sine egne grenser. Hageland tror ikke at dette har en innvirkning på russen.

- Det er mange som begynner å tatovere seg før russetiden. Det er ikke mange som tar det impulsivt fordi de er russ, sier hun.

[img65217_2LM]

Har delt ut flygeblader

Kai's Tattoo har delt ut flygeblader til russen og hengt opp plakater rundt i byen for å promotere tilbudet. Dette har ifølge Tønnessen hatt lite innvirkning på dem.

- Alle bransjer henvender seg til oss, og ungdom blir utsatt for reklame hele tiden. Jeg tror ikke det har stor gjennomslagskraft, sier Tønnessen.

Ikke mange

Hos Kai's Tattoo har de ikke hatt mange russ som kunder, men noen har vært innom.

- Det er tilbudet som har gjort at de kommer, det sier de selv. Vi har hatt noen henvendelser på Facebook også, sier Hageland.

Russepresident Tønnessen kommer ikke til å benytte seg av tilbudet.

- Ville jeg hatt tatovering så hadde ikke 30% rabatt vært avgjørende, sier han.