Sørnett

M for musikk

Sharron gir noen siste tilbakemeldinger etter en vell gjennomført generalprøve.

Sharron gir noen siste tilbakemeldinger etter en vell gjennomført generalprøve.

Hver bokstav i alfabetet skal danses. I kveld skal 200 deltagere danse og synge seg gjennom alfabetet med både stepping, flamenco, jazz, streetmix, latinske rytmer og mange flere.

Publisert:

Hør intervjuet med Sharron og deltagerene her:

Pom-poms og feiekost

Sharron Roberts som driver sharrons dansestudio forteller at de 200 deltagerene har blitt delt inn i grupper og fått ulike bokstaver de skal tolke på sin måte. Dette resulterer i en forestilling med mange ulike kostymer som kjoler, cheerleadings drakter, leopardmønster, caps og bandana og rekvisitter som pom-poms og feiekoster.

Nordlys, glede, hair spray og mat er blant temaene som kommer opp i forestillingen. Hvor hvert tema starter på den bokstaven som kommer på tavlen de har plassert i hjørnet av scenen.

Utsolgt forestilling

- Sharron er utrolig flink. Hun har fortjent at forestillingen er utsolgt, og så har vi mange flinke dansere,  sier Benjamin Åteigen som skal danse til bokstavene I og N.

Selv er Sharron kjempestolt over at billettsalget har gått så bra, men vil ikke ta all æren for forestillingen selv.

- Jeg driver Sharrons dansestudio så jeg er ansvarlig for forestillingen, men vi har vært mange koreografer som har jobbet med dette siden januar, forteller hun.

[nggallery id=622]

Neste forestilling

Hva neste forestilling skal være vil ikke Sharron avsløre, men hun kan garantere at Alfabet ikke blir det siste du ser av denne gjengen.

[youtube]https://youtu.be/gABm_Rna5bs[/youtube]