Sørnett

Må klare seg uten Kikki

Vipers-trener Thomas Hørlyk. Foto: Atle Drøsdal

Vipers-trener Thomas Hørlyk. Foto: Atle Drøsdal

Vipers-trener Thomas Hørlyk mener Kristine Lunde Borgersen ikke er like viktig i årets sesong etter at Vipers har forsterket lag foran årets sesong.

Publisert:

Vipers har startet sin sesong bra med tre poeng på de to første kampene i årets sesong. I morgen står det bortekamp mot Storhamar på programmet.

- Jeg forventer en jevn kamp, der vi har god sjanser til å vinne, sier Vipers-trener Thomas Hørlyk.

Storhamar står med to seiere og et tap på de tre første kampene i Postenligaen. De ligger dermed ett poeng foran Vipers, men Storhamar har en kamp mer spilt enn Vipers.

- Denne kampen vil gi et godt signal på om vi er gode nok til å nå målsetningen om europacupspill, sier dansken.

Uten Kikki
I en landskamp i forrige uke, ble Vipers-stjernespiller Kristine Lunde Borgersen skadet og kan være ute i opptil fire uker. Hun spiller derfor ikke kampen mot Storhamar.

- Hun er en dyktig spiller og det er ingen tvil om at vi mister noe når Lunde Borgersen ikke spiller, mener Hørlyk.

Vipers-treneren mener allikevel at laget vil være i stand til å gi Storhamar god motstand uten Kikki.

- Jeg tror spillerne som skal gå inn og erstatte Kikki er gode nok til å gjøre en bra jobb. Vi har hentet en del nye spillere og Kikki er derfor ikke like viktig nå som hun var i forrige sesong, forteller Hørlyk.

God start
Etter Vipers to første kamper denne sesongen, står laget med tre poeng etter en seier og en uavgjort mot henholdsvis Gjøvik og Levanger.

- Som trener blir man aldri helt fornøyd, men jeg synes vi har hatt en fornuftig start på sesongen. Vi har et godt fundament, men mangler fortsatt litt stabilitet og flere av spillerne må bli flinkere til å få det beste ut av seg selv i kamp. Vi har derfor hatt en helt ok start på sesongen, avslutter Hørlyk.

Foran årets sesong har Vipers satset hardt og hentet profiler som tyske Angie Geschke og norske Susann Iren Hall. Sistnevnte ble i slutten av september tatt ut på det norske landslaget.

Kampen mot Storhamar spilles onsdag klokken 18.00.