Sørnett

Mange vil bli "Tårnagenter"

ILLUSTRASJONSFOTO

ILLUSTRASJONSFOTO

Førstkommende lørdag arrangerer Randesund menighet "Tårnagenthelg" i Søm kirke. Med over 80 påmeldte "agenter" ligger det an til å bli fullsatt kirke.

Publisert:

-Nå er det helt fullt, konstaterer kateket Ellen Sandvik, som skal lede "Tårnagenthelga" førstkommende lørdag.  "Tårnagenthelg" er et konsept som Den kirke og Søndagsskolen Norge har startet for å gi åtteåringer muligheten til å lære om Bibelen og den kristne tro på en ny og spennende måte.   . Konseptet går ut på at barna møter opp i kirka og   blir delt inn i lag. Lagene skal så ta seg fram gjennom en "agentlabyrint" hvor de må samarbeide for å løse et oppdrag. Bibelfortellinger er også en sentral del av opplegget, hvor barna blant annet skal lære om Moses, som også fikk t oppdrag å løse.

Kateket Sandvik forteller at hun gleder seg til "Tårnagenthelga," men legger til at det er mye jobb å organisere et så stort arrangement.  Med over 80 påmeldte barn er det mye som skal klaffe. Hun tror likevel at helga blir en suksess, og forteller at en tidligere deltager uttalte at: "Dette har vært den beste dagen i mitt liv!"