Sørnett

Mangel på festing i studentlivet

Bendik Cordt-Solvang, Foto: Privat

Bendik Cordt-Solvang, Foto: Privat

Som mange sikkert vet så er det litt mindre festing om dagen, noen syntes at det går helt fint mens andre er uenige i det.

Publisert:

En av disse studentene er Bendik Cordt-Hansen han mener at festingen bør foregå men at folk må følge reglene som er satt.

- Jeg må ærlig si at jeg er glad i en fest, men jeg syntes at man kanskje skal ta det litt med ro nå under Corona, vi må tenke på de som kan bli påvirket veldig av viruset og da må vi rett og slett ofre fritiden vår for deres skyld.

Det å være på fester er noe veldig sosialt og for folk som er utadvendte så blir det vanskelig å holde seg hjemme, dette er spesielt krevende for Bendik.

- Jeg er en ganske sosial og utadvendt person som trives i andres selskap. Det har vært en vanskelig overgang fra mitt tidligere liv frem til nå. men som sagt så må man ofre litt for andre, spesielt de eldre.
En tilvending

Det og gå fra å være veldig sosial og aktiv ute til å være mye hjemme kan være en vanskelig overgang for de fleste, Bendik derimot har ikke slitt så mye med dette.

- Nei, jeg syntes at det har gått helt greit, men det har så klart vært et par utfordringer med det. Jeg har fortsatt å være sosial selv om jeg har vært hjemme, det har jeg gjort ved å snakke med venner mens vi spiller spill på PlayStation og Xbox.

En annen elev som mener at vi burde få litt mer frihet er Marius Terjesen.

[img225879_2LM]

-Jeg mener at vi burde få litt mer frihet nå siden såpass mange blir vaksinert, jeg syntes at man må holde seg til reglene som er satt men at de er litt strenge. Vi opplever bare studielivet en gang, og da syntes jeg at vi burde få gjøre noe ut av det.

Som man kan se så er det mange forskjellige meninger rundt festing under Corona, men jeg tror alle kan være enige om at vi burde forholde oss til Corona reglene.