Sørnett

Medaljedryss for KIF under NM

Det ble en solid medaljefangst for Kristiansands Idrettsforening under helgens NM i friidrett innendørs. Tre av fem utøvere tok medalje.

Publisert:

Natalie Ommundsen Johnsen satte standarden på dag en med et overraskende gull i høyde uten tilløp på 1,30 meter. Ommundsen Johnsen er egentlig sprinter og lengdehopper, men har slitt med en skade som gjorde at hun deltok i alternative øvelser i innendørsmesterskapet i Ulsteinvik.

Flere medaljer

På dag to ble det sølv til Nikkolaj Gulbrandsen i lengde i parraklassen med 4,87 meter som er godt nok for kravet til europamesterskapet. Sigurd Tveit tok den siste medaljen til KIF da han løp inn til gull på 800 meter. Prestasjonen var av det overlegne slaget. Etter å ha satt fart fra start, så løp han solo inn til innendørspers på tiden 1:49.41.

Motisvasjonsboost

Leder for KIF friidrett under NM innendørs, Christine Gulbrandsen, er svært fornøyd med klubbens prestasjoner.


  • Dette er skikkelig motiverende for de som ikke var med også. Det viser at det er gode muligheter for å drive med friidrett i Kristiansand. Trener du godt og har litt talent, så kan du komme ganske langt, sier hun.

Gulbrandsen er også svært fornøyd med at flere stevner som for eksempel Sør-Mesterskapet åpnes opp for alle klasser etter et par tunge korona-år.


  • At vi kan arrangere og dra ut på stevner er helt avgjørende for å beholde motivasjonen som idrettsutøver. Vi er lykkelige over at det åpnes opp og mener det er på tide, sier hun.