Sørnett

Mistet håpet

RYKKER NED? Pressetalsmann i Menigheden tror alt håp er ute. FOTO: ikstart.no

RYKKER NED? Pressetalsmann i Menigheden tror alt håp er ute. FOTO: ikstart.no

Menighedens medlemmer Terje Roland og Espen Iversen trodde Vålerenga skulle kjøre over Fredrikstad, men slik gikk det ikke. Begge konkluderer med at nedrykket er et faktum.

Publisert:

- Det var rett og slett helt jævlig å se på, forteller Roland om gårsdagens kamp.

Da Fredrikstad slo Vålerenga 1-2 var det mange som konkluderte med at Start spiller i 1. divisjon til neste år. Espen Iversen var en av de som så drømmen glippe på TV2 i går.

- Jeg satt og håpte at Vålerenga skulle dra seieren i land, men det endte jo ikke slik. Nå er det på an igjen i 1. divisjon, forteller Iversen.

Etter seieren mot Brann var det mange i Menigheden som beholdt troen på å sikre plassen, men da Fredrikstad tok alle poengene mot Vålerenga er det kun et mirakel som kan redde sørlandsklubben. Med syv poeng opp til sikker plass i Tippeligaen og ni poeng å spille om, er moralen lav blant Menighedens medlemmer.

- Selv om det er veldig usannsynlig at vi skal klare oss, så ønsker jeg jo å se at guttene i Start ikke gir opp. Selv om vi har mistet håpet, så må ikke de gjøre det, sier Roland til Sørnett.

[img49388_2RM]

Veien tilbake
Selv om Menigheden tar nedrykket som et selvfølge, så tror de ikke at de blir i 1. divisjon lenge.

- Vi er nødt til å få en del ting på plass, men slik stallen ser ut i dag så er den god nok til at vi rykker rett opp igjen. Noen spillere kommer nok til å forsvinne fra klubben, men har man hjertet i Start så tåler man en sesong i 1. divisjon, tror Roland.

Typisk sesong
Espen Iversen synes at årets sesong har vært typisk for Start.

- Det er alltid problemer med Start, men nå er det viktig å tenke på neste sesong. Det er ikke bare bare å møte Strømmen heller, sier Iversen ironisk.

Sørnett har ikke fått tak i noen i spillergruppen.

Nyheter Vis flere

Flere trekker seg fra politikken
Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.