Sørnett

Mjelde har stortro på midtstopper Ray De John (23)

"Alex" under onsdagens morgentrening.                            Foto: Ron Henning Sundvor

"Alex" under onsdagens morgentrening. Foto: Ron Henning Sundvor

- På videoene vi har sett fra Turun ser det ut som om han spiller for tre, sier treneren.

Publisert:

IK Start har nå den amerikanske forsvarsspilleren Alexander Ray De John (23) på prøvespill, og Start Trener Mons Ivar Mjelde(47) har veldig stor tro på spilleren, selv om han i fjor spilte for finske Turun som kom sist på tabellen med et snitt på nesten to mål imot hver kamp.

- Å linke det med Alex blir feil ut i fra de videoene vi har sett. Det er i hvert fall ikke han sin feil at de kom sist i fjor, for å si det slik, sier Mjelde.

"Alex" fikk først noen dagers prøvespill, og trenerne sier at han bare er her for å prøve seg til å begynne med, og at de kommer til å samle seg og ta en beslutning når det blir aktuelt.

Han spilte på onsdagens morgentrening midtstopper, men han kan også spille back. Han byttet lag ofte på spilløvelelsen for å spille mot forskjellige motspillere, og gjorde en god figur både på bakken og i lufta.

På torsdag reiser Start til Midtjylland i Danmark for å trene og spille kamp mot den danske serielederen. Mjelde sier at planen er at Alex blir med laget for å spille kampen. Mer om turen kan du lese her.

 

Er det denne videoen Mons Ivar Mjelde har sett?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cZ6rVKD3qIQ[/youtube]