Sørnett

Motivert av tilbakemeldingene

Maren Erdvik. Foto: Privat

Maren Erdvik. Foto: Privat

Maren Erdvik blir motivert av at bloggen er til inspirasjon for andre.

Publisert:

- Jeg synes jo det er fantastisk gøy med friske, fine bilder, sunne spennende matretter, fargerike treningsklær og heftige treningsøkter. Men det å få tilbakemelding fra andre, at de finner inspirasjon i det jeg gjør og blir motiverte av det jeg deler, gir helt enormt med motivasjon, sier Maren som står bak bloggen Fitliving.

Hun blir inspirert til å drive bloggen videre fordi hun daglig får mail fra personer som sliter, og som føler at mat, trening og en aktiv sunn livsstil er vanskelig og frustrerende. Det er dette som gir henne lyst til å fortsette med bloggen. Hun vil prøve å få frem at det ikke trenger å være så vanskelig, men at det faktisk kan være både positivt og givende å ha en sunn og aktiv livsstil.

Da hun startet bloggen i 2011 hadde hun aldri trodd at hun fire år senere ville bli kåret til "Årets treningsblogg".
- Hadde noen sagt til meg på den tiden at om fire år blir denne bloggen kåret til ”Årets treningsblogg” så tror jeg at jeg hadde ledd høyt, sier Maren.

[img125056_2RM]

Prisen betyr mye for Maren.
- Jeg får med dette en bekreftelse på at bloggen betyr noe for noen, at folk følger med, at de liker den. Viktigst av alt er at bloggen gir dem noe. Jeg vil at leserne mine skal sitte igjen med noe etter de har besøkt bloggen. Jeg vil at de skal føle på en glede, og en følelse av motivasjon. Best av alt er hvis de kan kjenne at de har blitt inspirert til å forsøke å ta noen litt sunnere valg, ta vare på seg selv, og kanskje være litt mer aktive i hverdagen. Jeg føler denne prisen er en bekreftelse på at jeg faktisk når ut til noen, og for meg er det utrolig stort, sier Maren

Prisen gir Maren motivasjon til å kjøre på videre, noe som innebærer å oppdatere hyppig, være flink til å svare på kommentarer og pleie relasjonen til leserne. For det er leserne som har stemt henne frem til denne prisen. Det har også dukket opp nye muligheter etter prisutdelingen.
- Jeg skal ut på et par spennende trenings-reiser, som jeg gleder meg til å dele med leserne. Ellers er det noen nye samarbeid på gang, som jeg tror og håper vil gi bloggen et lite løft, sier Maren.

Selv fikk hun et stort løft da navnet hennes ble ropt opp som vinneren av "Årets treningsblogg" under Vixen Blog Awards.
- Det var en helt surrealistisk følelse. Det tok litt tid før jeg faktisk skjønte at det var meg, og min blogg som hadde vunnet. Den følelsen når jeg gikk opp på scenen, med skjelvende knær, for å ta i mot prisen var helt ubeskrivelig, sier Maren.

[img125056_3LM]