Sørnett

Navnekonkurranse på det nye bærekraftsenteret - vinn EL-sykkel!

Bilde hentet fra kristiansand.kommune.no

Bilde hentet fra kristiansand.kommune.no

I slutten av mars forventes det at det nye bærekraftsenteret i Kristiansand åpner dørene. I den sammenheng blir det arrangert en navnekonkurranse, hvor premien er en EL-sykkel til en verdi av om lag 30 000 kroner.

Publisert:

- Vi ønsker å gjøre folk oppmerksomme på at det er et bærekraftsenter i byen, samtidig som vi prøver å engasjere folk, sier Solveig Nilsen, som er daglig leder ved Impact Hub.

Det er Impact Hub som er ny driver av senteret og ønsker å nå mål for det grønne skiftet for grønn innovasjon i Kristiansand.

Nilsen forteller videre at planen er at det skal blomstre med tilbud og aktiviteter som bidrar til grønn informasjonsformidling og kan inspirere både innbyggere og næringsliv til det grønne skiftet.

I senteret vil det være et serveringssted med økologisk og vegansk mat, tilbud for sosiale entreprenører og frivillige organisasjoner, og et sted for gründere som vil bidra til et mer bærekraftig samfunn. Det er et ønske om at senteret skal inspirere til livsstilsendringer og vil ha et byøkologisk perspektiv. Fristen for å sende inn forslag til konkurransen er 1. mars, du kan melde inn ditt forslag her. Kriterier for bærekraftsenterets navn ligger på kommunens hjemmesider.