Sørnett

Norges største nettside for hesteinteresserte drives av UIA-student

Travel: Emilie Rollve på trening med hesten Asterix FOTO: Julie Sofie Nilsen

Travel: Emilie Rollve på trening med hesten Asterix FOTO: Julie Sofie Nilsen

Med over 50.000 lesere hver dag prøver student Emilie Rollve å oppdatere leserne hver dag med innlegg og artikler. Målet er å synliggjøre norsk dressursport og dekke den internasjonale toppsporten.

Publisert:

 

-Jeg føler meg ikke som en vanlig A4 student.

Fulltidsstudent med deltidsjobb og interesse for hest fyller dagene til Emilie Rollve. Alene driver hun nettsiden Dressursaklart.no, hvor hun daglig oppdaterer hesteinteresserte om hest, stevner og mesterskap. Hun er opptatt av å dekke toppsporten både internasjonalt, men også kunne vise til utviklingen og engasjementet i bredden også i Norge.

- Det er veldig gøy, det er et stort ansvar og jeg føler meg privilegert av å ha ansvaret for nettsiden helt alene. Det er viktig å være strukturert og kunne planlegge dagene sine godt, forteller Rollve. Travle dager er ikke noe nytt, men en sitter igjen med å føle at en virkelig har fått noe ut av dagen.

 

[img132156_2LM]

Rollve studerer kommunikasjon ved universitetet i Agder, hun konkurrerer og er også eier av egen hest. Det blir tidlige morninger og sene kvelder, allikevel får hun tid til å oppdatere og drive Norges mest leste nettside for hest.

-Jeg får mye erfaring og jobber med noe jeg selv føler er givende. Det er ikke en jobb når en brenner for det.