Sørnett

- Vi skal MINIMUM holde oss i divisjonen!

Nils Petter Jonassen er nyansatt hovedtrener i Donn. Foto: Kristian L. Thomassen, Falk Media

Nils Petter Jonassen er nyansatt hovedtrener i Donn. Foto: Kristian L. Thomassen, Falk Media

Nils Petter Jonassen er ny hovedtrener for Donn. Rolf Martin Skonhoft og Jørgen Ferstad er ansatt som med-trenere.

Publisert:

Nils Petter Jonassen er nylig ansatt som hovedtrener for Donn. - Veldig gøy, sier Jonassen opprømt. Han har en klar visjon for sin tid som hovedtrener. - Vi skal bli et lag som er vanskelig å spille mot. Vi skal spille kul fotball, fotball med trøkk og etter hvert kanskje se om det rocker og svinger litt, forklarer den nye treneren. 

Det ble en brå vending i ansettelsen før jul forteller Jonassen. - Det snudde litt på hælen sånn rett før jul, Jørgen Ferstad ringte meg for å spørre om å bli med som trener og jeg og Jørgen har jobba tett sammen med før. Etter det så innså Jørgen at han ikke hadde tid så derfor ble det meg som fikk hovedansvaret for laget. 

[img243027_2LM]

- Et puslespill

Ansettelsen derimot gikk ikke helt knirkefritt. Det å finne trenere som kunne si ja til alt hele tiden var ikke lett - Det var et puslespill. Det gikk til slutt og vi er tre trenere nå, så det sørger for at laget har nok trenere hele tiden, kan Jonassen fortelle.

Sportssjef i FK Donn, Mattias Andersson, er veldig optimistisk angående det nyansatte trenerteamet. - Det er en bra mix av trenere som er en kjempeløsning for klubben, forteller Andersson. Han avslører også i intervjuet at Rolf Martin Skonhoft og Jørgen Ferstad, er ansatt som med-trenere med Jonassen. - Det er en veldig bra blanding av taktisk kunnskap og erfaring, forteller Andersson til Sørnett som også bekrefter Jonassens uttale om at det ikke var bare bare å finne trenere. 

[faktaboks]

Det er en erfaren og kunnskapsrik trenertrio Donn har skaffet seg. Jonassen har fortid i Start blant annet, Ferstad har vært utviklingssjef i Jerv og Skonhoft kjenner laget godt fra før ettersom han er tidligere hovedtrener før Jonassen fikk jobben. - Vi har jo også erfaring fra 3.divisjon alle sammen, legger Jonassen til.

Tydelig, selvsikker og motivert

Andersson sier det var et enkelt valg når Jonassen sitt navn dukket opp. - Det er en trener med bra personlighet som vi i klubben liker. Han er tydelig, selvsikker og motivert og vært borti miljøet i toppfotball før, avslører Andersson. 

[img243027_3RM]

Når det gjelder klubbens kortsiktige mål så er sportssjefen sikker i sin sak. - Målet er å spille i 3.divisjon også i 2024. Vi vil bli en klubb som bruker unge spillere som i tillegg har en identitet i klubben fra før. Vi ønsker å bruke spillere som har gått gradene i Donn, avslutter Andersson.