Sørnett

Fagervik tror på trivelig konferanse

Et av trekkplasterne til årets Motion-konferanse i Kristiansand, er Ingrid Erøy Fagervik. Kvinnen fra Agder ser frem til arrangementet.

Publisert:

Onsdag og torsdag denne uken, kommer den årlige næringslivskonferansen Motion tilbake til Kristiansand. På talerstolen onsdag ettermiddag, vil Ingrid Erøy Fagervik ta plass. Hun er daglig leder for Blafre, et firma som har butikker i over ti forskjellige europeiske land. Firmaet selger alt fra kopper og flasker, til tekstilprodukter.

Gleder seg
Kvinnen, som tidligere har jobbet i Agderposten, TVSør og TvNorge, ser frem til konferansen.
- Da jeg ble spurt om å være med på dette, var det lett å si ja. Det virker som det blir trivelig og gøy, så jeg gleder meg, forteller hun sornett.no.

Fagervik kommer til å møte opp på flere av de andre foredragene, og hun er spent på hva som venter.
- Det virker veldig spennende. Det er mange store navn som skal holde foredrag, og programmet virker bra. Merkevarene som er representert i denne konferansen er gode, fastslår Fagervik.

Fokus på Blafre
Foredraget hun skal holde, er beskrevet på hjemmesiden motion.no på denne måten: "En glad amatørs bekjennelser - Hvordan et kjøkkenbordprosjekt ble internasjonal suksess". Hun forteller Sørnett hva foredraget skal handle om.
- Det blir i hovedsak historien om Blafre. Hva som er hensikten bak, rett og slett utviklingen i firmaet fra oppstarten og frem til dit vi har kommet i dag, avslutter en entusiastisk Fagervik.

[sniplet faktaboks]

Stort arrangement
Et annet stort navn vi finner blant foredragsholdere på onsdag, er Pete Miller, toppsjef for en av verdens største leverandører til olje- og gassindustrien. I tillegg vil innflytelsesrike personer som Ilse Jacobsen (Ilse Jacobsen Design), Caroline Rudzinski (Wolkswagen) og Thomas Marzano (Phillips) finne scenen i Kilden.

Det er årlig rundt 400 deltakere, og i år skal det for første gang være i Kilden. Konferansen sin hovedmålgruppe er næringsliv og kreative virksomheter. Årets hovedtema er innovasjon og vekst ved hjelp av kreativ kompetanse.

#BlafreVis flere

#ErøyVis flere

#FagervikVis flere

#IngridVis flere