Sørnett

Dette har skjedd i natt

Snø og lave temperaturer har ført til flere trafikkuhell rundt om i Agder.

Publisert:

17.52: Trafikkulykke på Drivenesveien i Vennesla. En bil har kjørt av veien som følge av snø opp dårlige kjøreforhold. De to personene som var i bilen er kjørt til sykehus, skadeomfanget er uvisst.

17.52: Det har vært en utforkjøring på Myraveien i Arendal. En bil skal ha sklidd av veien og rullet over på taket, som følge av glatte veier. Det er ikke meldt om noen personskade.

19.52: På Sagesundveien i Tvedestrand har en bil kjørt av veien. Fører var alene i bilen og skal ha blitt tatt hånd om av ambulansepersonale. Skadeomfanget er uvisst.

19.35: To biler var involver i en trafikkulykke i Vestre Strandgate i Kristiansand sentrum. Det er snakk om en påkjørsel bakfra i/ved et lyskryss. De involverte skal være sjekket av helsepersonale, det er ikke snakk om noen personskade.

02.10: En mann er pågrepet i Byglandsfjord, og anmeldt for å ha utført vold mot en kvinne. Det er ikke meldt om alvorlig fysisk personskade. Vedkommende er også anmeldt for verbale trusler mot politiet, og forulemping av politiet ved diverse skjellsord.

05.05: En bil stoppet ikke for kontroll på RV 9 ved Grim i Kristiansand. Politiet opptok forfølgelse av bilen, og fikk stanset den på Tinnheia. Bilen var stjålet. Fører av bilen er pågrepet og anmeldt for tyveri av bil, kjøring i påvirket tilstand uten gyldig førerkort, og for ikke å ha stanset under kontroll samt flere brudd på vegtrafikkloven.