Sørnett

Protesterer mot Trekant

Pia Dailey Christoffersen tenker ikke på kritikken programmet har fått. FOTO: flickr.com

Pia Dailey Christoffersen tenker ikke på kritikken programmet har fått. FOTO: flickr.com

Visjon Norge oppfordrer folk til å protestere mot NRKs nye programsatsing Trekant. Programlederne blåser i kritikken.

Publisert:

Tv-kanalen og nettstedet Visjon Norge har oppfordret tilhengerskaren sin til å protestere mot den nye NRK-serien Trekant. Leif A. Wellerop, direktør i Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalen, sier gjennom Visjon Norges nettsider at folk må reagere.

- Jeg vil på det sterkeste oppfordre folk til å ringe, skrive, sende e-post til NRKs kulturavdeling og protestere kraftig.

Så langt har rundt 4500 personer kontaktet NRK på telefon og e-post, og drøyt 7000 liker Facebook-siden "Nei til NRKs Trekant". Dette til tross for at programmet fortsatt ikke har premiere før i kveld.

- Mange sier at de ikke vil ha trekant-sex på skjermen, men det er jo ikke det programmet handler om. De tror nok at det er verre enn det egentlig er, sier Stein Terje Krogli ved NRKs publikumsservice til NRK. Han har aldri opplevd maken til reaksjoner.

Programlederne for Trekant sier selv de ikke bryr seg om kritikken.

-Vi tenker ikke på kritikken. Vi har fått veldig god oppfølging fra NRK, og har laget dette programmet som vi er fornøyd med, forteller Pia Dailey Christoffersen til VG Nett under premierefesten for Trekant.

Nøkkelord