Sørnett

Store muligheter for studentene

Store muligheter: Det var mange studenter som kom på karrieredagen for å finne ut hva slags muligheter de har etter studiene. (Foto: Stine Elise Jølsett)

Store muligheter: Det var mange studenter som kom på karrieredagen for å finne ut hva slags muligheter de har etter studiene. (Foto: Stine Elise Jølsett)

I dag var det karrieredag på Universitetet i Agder, og mange bedrifter lokket til seg ivrige studenter.

Publisert:

Louise Charlotte Klungland og Silje Aas Meyer, representanter fra bemanningsbyrået Adecco stilte opp med stand i vrimlehallen på universitetet for å promotere bedriften sin.

- Vi er her for å representere Adecco, og for å fortelle hva vi står for, forteller Klungland.

Meyer sier de prøver å vekke interesse hos studentene, ved å fortelle dem hva Adecco er for noe, i tillegg til å kanskje rekruttere interesserte studenter.

- Tidligere har vi rekruttert studenter på karrieredagen, så kanskje det skjer i år også. Rekruttene kan være studenter som vil jobbe deltid, i helger, eller fulltid når vi fullfører utdannelsen, forteller Klungland.

Videre forklarer damene at de med glede svarer på spørsmålene fra studentene.

- Vi prøver å fremstå på en god måte, og håper vi gir studentene imøtekommende svar på best mulig måte, noen vil kanskje registrere seg hos oss, og da hjelper vi dem gjerne med det, forteller Meyer.

[img72974_2RM]

Studentene har forberedt seg

Representanter fra Politiets Sikkerhets Tjeneste forteller at de syns det er veldig positivt å se at studentene har forberedt seg før de kom på karrieredagen.

- Studentene stiller gode spørsmål, og det er nettopp derfor vi har så gode erfaringer fra disse karrieredagene, forteller representantene.

PST forteller de ivrige studentene at de er en flerfaglig organisasjon, og derfor er det en fin mulighet for alle.

- PST er en veldig fin mulighet for alle, siden du ikke trenger en spesiell utdanning for å bli med oss. Karrieredagen er derfor en fin mulighet for alle slags studenter å bli kjent med oss.