Sørnett

Positiv utvikling til tross for pandemien

Bilde av Eie sitt lokale i Sandefjord. foto: Eie sin facebookprofil

Bilde av Eie sitt lokale i Sandefjord. foto: Eie sin facebookprofil

Til tross for at pandemien gjorde det vanskeligere å arrangere visninger, og ting gikk trådt for flere bedrifter, har Eie Eiendomsmegling i Sandefjord hatt svært gode resultater og en enorm vekst de siste årene. 

Publisert:

Eie eiendomsmegling er Norges største private eiendomsmeglerkjede. De åpnet kontor i Sandefjord i 2018, og har hatt en eventyrlig vekst fra 2018 og fram til i dag. Tallene fra proff.no viser en økning fra 15,4 millioner i 2018 til 23,5 millioner i driftsinntekter i 2020.

[img225983_2LF]

Selskapet er veldrevet likviditetsmessig, har god lønnsomhet og soliditet. Dette vil si at Eie Eiendomsmegling har en god evne til å betale for seg og tåler økonomiske tap.

[img225983_3LF]

[img225983_4RS]

Eie eiendomsmegling beskriver selv bedriften på følgende måte:
Vårt team driver med rendyrket eiendomsmegling med ett hovedfokus: Å oppnå høyest mulig salgspris ved å fremheve din bolig fra sin aller beste side! Vårt team skreddersyr en pakke som er unik for hver enkelt bolig, slik at den fremstår som drømmeboligen for potensielle kjøpere. Dette gjør vi ved å samarbeide med profesjonelle fotografer og interiørkonsulenter, samtidig som vi benytter oss av digital markedsføring via sosiale- og lokale medier. Dermed er alle muligheter tilstede for at din bolig får best mulig presentasjon.
Kilde: Eie Eiendomsmegling sin hjemmeside.


Salgs- og markedssjef Paal Hegdahl forteller at de ble nødt til å tenke annerledes på gjennomføringen av visninger da pandemien inntraff.

[img225983_5RS]

De hadde allerede startet med påmelding til visning på eie.no før pandemien traff Norge. Da blir folk delt opp i puljer og til ulike tidspunkt for visning, slik at man for å begrense smitte legger opp til at besøkende ikke kommer samtidig.
De har også hele veien hatt oppfølgingsspørsmål om reise og helse til de påmeldte for å ha kontroll og sikre hindre at folk ikke møtte på visning med symptomer, samt for å ha kontroll på eventuell smittesporing.


 

Vesentlig vekst under pandemien
Nøkkelen til denne veksten som Eie har hatt fram til 2020 har vært å opprettholde aktiviteten ved å fortsette med å legge ut boliger slik Eie gjorde før pandemien. Hegdahl forteller at flere flytter vekk fra arbeidsplassen sin i Oslo-området og til eksempelvis Sandefjord og Stokke, da det er mulig ha hjemmekontor og god kommunikasjon til Oslo.

Eie har hatt stort fokus på premium rådgivning; altså førsteklasses rådgivning om hvordan boligen skal fremstå ved fotografering, styling og eventuell maling. Det ble langt høyere aktivitet enn forventet - nettopp på grunn av at mange var på jakt etter ny bolig, og historisk lav rente som bidro til økt stimulans for å kjøpe. De fleste salgsobjektene ble solgt etter første visning.
I 2021 har salgsøkningen fortsatt der det slapp i 2020.

#Eie eiendomsmeglingVis flere

#eiendomsmeglingVis flere

#ProffVis flere