Sørnett

Stor nytteverdi for både trenere og spillere

Amedia sin visning av breddefotball vil være til stor hjelp for supportere, spillere og trenere

Publisert:

Amedia sikret en avtale med Tv2 som gjør at de har et samarbeid om visningen av all norsk fotball de neste fem årene. Lars Jacobsen som spiller på Gimletroll er glad for at det nå blir en større dekning av breddefotballen i Agder, selv om det kanskje har gått på bekostning av dekningen andre steder. Trener i Våg Noah Kristoffersen tror dette vil bli nyttig for de som ikke har mulighet til å komme på kamper, og trenere og spillere vil bli mer sett. I tillegg vil også lagene kunne bruke dette som analyse etter kampene.

Talsperson for Amedia Helge Birkelund kan fortelle at Amedia viser flere kamper fra topp- og breddefotballen enn noen gang.
Nærmere 1 000 kamper fra 4. divisjon og alle kampene i 3. og 2. divisjon. I Agder vil det være en kamp i uka fra 4. Div.
Når det gjelder Kristiansand spesifikt viser vi nok ikke så mange kamper fra 4. divisjon, men det kommer nok til å øke i tiden framover.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand