Sørnett

Sparer ikke noen

Knut Tørum stiller med sitt sterkeste lag mot Mandalskameratene.

Publisert:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S-eVNulsEFE[/youtube]

(Se intervju med Knut Tørum og Petter Bruer Hanssen i videoen over)

I morgen skal Start til Mandal for å spille andre runde av cupen. Starts trener Knut Tørum mener at hans lag er sterkt nok til å vinne finalen, og sparer derfor ikke på kruttet før møte med ”lillebror” Mandalskameratene.

- Vi tar ikke lett på denne kampen. Mandalskameratene kommer til å være topptent før dette møtet, sier Start-treneren som er full av selvtillit etter en sterk hjemmeseier mot Kongsvinger på søndag.

Sist Start møtte Mandalskameratene i cupen, ble det seier for mandalittene. Til tross for en litt svake resultater i de siste kampene, tror Tørum at ting har snudd nok til det ikke skal gjenta seg.

- Vi hadde en periode hvor ting bikket imot, men nå føler vi at ting går på skinner. Vi har fått tilbake mange etter skade og skal være sterke nok til å vinne i morgen, sier Tørum til Sørnett.

Tørum forteller at treningene har fått et kraftig løft etter hvert som flere spillere har kommet tilbake fra skade. I dag hadde også 1.klasse fra Prestheia skole kommet på besøk, blant dem var også Knut Tørums datter, Thea, tilstede. Start-treneren så ut som han koste seg i solskinnet på Sør-Arena, og tok seg tid til en omvisning for de oppmøtte fra Prestheia.

En av spillerne som er tilbake etter skade er Petter Bruer Hanssen. Han er godt fornøyd med å være tilbake for fullt.

- Formen har kommet seg bra, og det føles veldig godt, sier midtbanespilleren som har måtte se mange av årets kamper fra sidelinjen.

Hanssen er spent før morgendagens kamp, hvor Start har et favorittstempel.

- Alt kan skje i cupen, avslutter Bruer Hanssen.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand