Sørnett

Start står fortsatt uten seier

Start gikk nok en gang av banen uten tre poeng, etter hjemmekampen mot Sarpsborg 08. Laget har ikke vunnet en eneste kamp denne sesongen.

Publisert:

Det var knyttet stor interesse for kampen på Sør arena torsdag kveld. Start tok i mot Sarpsborg 08 til bunnoppgjør i Tippeligaen. Fasit før kampen for Start var: fem kamper uten seier og kun tre scorede mål. Tabellen ble ikke lystigere etter torsdagens kamp.

Gjestene fra Østfold gikk ut i høyt tempo, og allerede etter tre minutter sendte Sarpborgs Kristoffer Tokstad ballen vakkert i mål bak Håkon Opdal.

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før Start svarte. Allerede åtte minutter senere var Starts finske nyervervelse Tapio Heikkilä frempå med et hodestøt og utliknet for vertene.

Fra da av, og ut over kjørte Østfoldingene over Start. Spissparet til Sarpsborg 08 skapte mye trøbbel for de bak hos de gule og svarte. Da dommeren blåste av til pause hadde danske Patrick Mortensen scoret og Kristoffer Tokstad notert seg for kveldens andre scoring. Med det gikk lagene til pause på 1-3 i en underholdene fotballkamp for nøytrale tilskuere.

Tokstad kampens store spiller

Da dommeren blåste i gang andre omgang, måtte start frem for å score mål. Sørlendingene fikk aldri kampen inn i sitt spor, og etter 75. minutter punkterte gjestenes Kristoffer Tokstad kampen. Han fikk ballen foran seg, rundet keeper Opdal og scoret med det sitt tredje mål for dagen.

De 3692 fremmøtte fikk se Start gå av banen uten seier nok en gang. Neste mulighet for Steinar Pedersens menn å sikre seg sesongens første trepoenger er mot tabellnabo Vålerenga, søndag kveld.