Sørnett

Klar for Start

Ventetiden er over! Azar Karadas er ny Start-trener

Azar Karadas
 Foto: Stabæk Fotball

Azar Karadas Foto: Stabæk Fotball

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2024 kl 11:28

Mannen fra Nordfjordeid overtar etter Sindre Tjelmelands avgang. Azar Karadas har tidligere vært Brann 2-trener og kommer fra Stabæk, hvor han var assistenttrener. Karadas har i sin lange fotballkarriere blant annet spilt kamper for Benfica i Portugal, Portsmouth i England, Kaiserslautern i Tyskland, og i Brann, hvor han la skoene på hyllen i 2019. Han har også A-lagskamper for Norge.

Kaotisk tid:
Det har vært en svært kaotisk tid i Start helt siden kvalikkflausen mot Bryne i november, da de hadde glemt å sette på varmen i gressmatten.

Siden sesongslutt har det vært mange avganger i Start. Blant annet har klubbens daglige leder, sportssjef, og hovedtrener forlatt sine stillinger.

I tillegg til dette står klubben i en svært alvorlig økonomisk krise. Om de ikke klarer å skaffe nok positiv egenkapital i løpet av 2024, risikerer de både poengtrekk og degradering til 2.divisjon. Tidligere har Kristiansand kommune redusert baneleien på Sør-Arena i forsøk på å få klubben på rett kjøl igjen.

Det vil holdes en pressekonferanse fredag 9. februar klokken 18.00 på Clarion Hotel Ernst, hvor Azar Karadas skal tale til pressen om den nye jobben.