Sørnett

Ogungbaro (21) klar for Start

KLAR: Michael Olusoji Ogungbaro har skrevet under på en treårskontrakt med Start. FOTO: Ikstart.no

KLAR: Michael Olusoji Ogungbaro har skrevet under på en treårskontrakt med Start. FOTO: Ikstart.no

Michael Olusoji Ogungbaro (21) har i dag skrevet under på en treårskontrakt med Start.

Publisert:

Nigerianeren har spilt for naboklubben Jerv siden 2016, men føler nå han er klar for nye utfordringer. Etter overgangen fra FC Midtjylland spilte han 52 kamper for naboklubben fra Grimstad. Ogungbaro er midtbanespiller, men kan også brukes som midstopper.

-Han har prestert bra i norsk fotball i to sesonger. Han har imponerende fysikk, god teknikk, har en god pasningsfot, og et godt driv med ballen. Han kan også brukes i flere posisjoner, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start i en pressemelding.

Flere klubber har snuset på den unge midtbanespilleren etter storspillet for Grimstad-klubben, men ifølge Start har godt samarbeid og en god dialog med Jerv gjort at den talentfulle spilleren går til Kristiansandsklubben.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand