Sørnett

Opprykket i boks

Espen Hoff scoret det avgjørende målet i gårsdagens 1-0-seier. Foto: Arkiv

Espen Hoff scoret det avgjørende målet i gårsdagens 1-0-seier. Foto: Arkiv

Start er klar for eliteserie-spill neste sesong etter gårsdagens 1-0-seier mot Sandefjord. Espen Hoff sørget for å sende sørlendingene tilbake til øverste divisjon

Publisert:

Med tre kamper igjen å spille og tolv poengs forsprang til tredjeplassen, er Start klare for eliteserie-spill neste sesong. Etter 1-0 mot formsterke Sandefjord i går, er gultrøyene tilbake i det gode selskap.

Sjansefattig

Det var en sjansefattig toppkamp på Sør-Arena, hvor begge lag skapte lite. Etter 18 minutter fikk likevel Espen Hoff muligheten, og han lot seg ikke be to ganger. Et vakkert angrep av hjemmelaget endte til slutt opp hos Hoff, som spilte «tunnel» på Sandefjords Demba Bindia før han rolig satte ballen forbi Iven Austbø og dermed sendte hjemmesupporterne til himmels.

Start trengte ikke flere mål og rykker derfor rett opp igjen til øverste divisjon. Sørlendinger kan nå se frem til motstandere som Rosenborg og Vålerenga på Sør-Arena neste sesong.

Lagene:

Start: Kristiansen – Nouri, Pedersen, Kristjansson, Vikstøl – Asante, Owello, Tronstad, Børufsen – Hoff, Vilhjalmsson

Sandefjord: Austbø – Bindia, Dimitriadis, Amankwah, Brix – Hansen, Jaiteh, Torp, Cheikhou – Saaliti, Aas

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand