Sørnett

ØVELSE- ØVELSE- ØVELSE Brann i Risør

Brannvesenet på stedet: Brannvesenet meldt på Twitter at alle nødetater er varslet og er på vei til stedet. Foto: Kjetil Nygaard

Brannvesenet på stedet: Brannvesenet meldt på Twitter at alle nødetater er varslet og er på vei til stedet. Foto: Kjetil Nygaard

ØVELSE-ØVELSE-ØVELSE: Det brenner på det verneverdige Risør Hotell .

Publisert:

Det har brutt ut brann i trehusbebyggelsen, på Risør Hotell. Vitner har meldt om røykutvikling fra hotellets andre etasje. Operasjonsleder i Østre Agder brannvesen forteller at situasjonen ennå er uavklart. Vår reporter på stedet kan bekrefte at det er observert en person i andre etasje der brannen skal ha utviklet seg. En person er også evakuert.

Nødetatene alarmert
Akuttmedisinsk operasjonssentral melder at de har fem biler og et helikopter er på vei til brannstedet, sivilforsvaret og politet er også på stedet. Redningsskøyta er også på vei, forteller Ernst Larsen, kommunikasjonssjef i Redningsselskapet. Brannvesenet Agder melder gjennom mirkobloggstedet Twitter at alle nødetater er varslet, og en pressemelding fra Politiet forteller nå at alle nødetatene er på plass. De melder også om at sentrum vil bli sperret, og amoder publikum om å ikke bevege seg ned til Risør Sentrum.

Det er nå observert at brannvesenet nå er på vei opp på hotellets tak.

Agder Tidende kommer med mer.

 

 

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand