Sørnett

ØVELSE - Søket etter savnede pågår fortsatt (Video)

Det er ennå ingen oversikt over antall savnede personer. Hjelpemannskapene opprettholder fortsatt søk i vann og ved strandsonen.

Publisert:

I en pressemelding fra kommunen forteller politiet at det fortsatt pågår redningsarbeid etter ulykken på Kjevik i formiddag,. Det er opprettet to mottaksområder for passasjerene som var på flyet, i nærheten av ulykkesstedet. Områdene er henholdsvis på Kjevik og ett på Hamresanden. Politiet opplyser at de nå har oversikt over et stort antall personer i kategorien helt uskadde til kritisk skadde Nå pågår søk med båt, helikopter samt strandsøk etter savnede personer. Politiet har ennå ikke opplyst om hvor mange som er savnet etter ulykken. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2SmMlMSQYRA[/youtube] Bildene viser personer som blir reddet opp av vannet, samt krisesenteret som er opprettet utenfor Hamresanden.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand