Sørnett

Politiets oppdateringer i Bergen

Publisert:

Bergen:

Tirsdag 12.mai: Vest politidistrikt opplyser kl.15:57 at de har fått melding om boligbrann på Øvre Kalfarlien i Bergensområdet. Det skal ha oppstått en mindre brann i en mikrobølgeovn, og det skal ha vært flammer rykende ut fra mikrobølgeovnen. Brannen er begrenset og kontrollert, og er nå slukket. Ingen mennesker er skadet, men en beboer skal ha pustet inn mindre mengder med røyk.

Onsdag 13 mai: Kl.07.50 fikk Vest politidistrikt melding om trafikk-kork. En bil skal ha kjørt inn i en fjellvegg ved Nordfjordvegen i Bergensområdet. Det er opplyst om glatt føre, og nødetater er på vei til stedet. Føreren av bilen opplyser at alt er fint og har gått ut av kjøretøyet.

Onsdag 13 mai: Ved Nordfjordvegen Rv15 skal en bilfører ha kjørt med slitne sommersko på bilen, og har fått store materielle skader påført bilen etter krasj. Fører blir nå undersøkt av ambulanse. Kjøretøyet er ikke til hinder for trafikkflyt, og alt går som normalt. Det sier Vest politidistrikts opplysningssentral på Twitter i 09.30-tiden.

 

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand