Sørnett

Politiets oppdateringer i Bergen

Publisert:

Bergen:

Tirsdag 12.mai: Vest politidistrikt opplyser kl.15:57 at de har fått melding om boligbrann på Øvre Kalfarlien i Bergensområdet. Det skal ha oppstått en mindre brann i en mikrobølgeovn, og det skal ha vært flammer rykende ut fra mikrobølgeovnen. Brannen er begrenset og kontrollert, og er nå slukket. Ingen mennesker er skadet, men en beboer skal ha pustet inn mindre mengder med røyk.

Onsdag 13 mai: Kl.07.50 fikk Vest politidistrikt melding om trafikk-kork. En bil skal ha kjørt inn i en fjellvegg ved Nordfjordvegen i Bergensområdet. Det er opplyst om glatt føre, og nødetater er på vei til stedet. Føreren av bilen opplyser at alt er fint og har gått ut av kjøretøyet.

Onsdag 13 mai: Ved Nordfjordvegen Rv15 skal en bilfører ha kjørt med slitne sommersko på bilen, og har fått store materielle skader påført bilen etter krasj. Fører blir nå undersøkt av ambulanse. Kjøretøyet er ikke til hinder for trafikkflyt, og alt går som normalt. Det sier Vest politidistrikts opplysningssentral på Twitter i 09.30-tiden.