Sørnett

Politilogg: Innbrudd, trafikkulykke og bruk av narkotika av mindreårige

Publisert:

Kristiansand, Søgne (kl. 10.26): Melding om innbrudd i bil i Norddalsheia. Også kommet melding om innbrudd i en bil, bod og båt på en adresse på Tangvall. Politiet undersøker åstedene.

Kristiansand (kl. 10.10): Melding om innbrudd i en bolig og en bod på to forskjellige adresser i Straiskleiva. Skal ha skjedd i løpet av natten. Politiet undersøker åstedet. Dersom naboer eller andre har gjort observasjoner i natt, kontakt politiet på tlf. 02800.

Froland (kl. 7.47, oppdatert kl. 8.11): Melding om trafikkulykke. 1 bil og 1 person involvert; kjørt ut i grøft. Ikke rundvelt. Fører er ute av bil og er oppegående. Skal ikke være større utfordringer på stedet. Nødetater på vei. En kvinne kjøres til sykehus for videre kontroll. Materielle skader på bil og autovern.

Kristiansand (kl. 3.21): 5 mindreårige ungdommer er stoppet i sentrum og anmeldt for bruk av narkotika. Foreldre/foresatte er varslet og har hentet ungdommene på politistasjonen.

Farsund (kl. 2.56): Melding om voldshendelse på privatadresse på Vanse. Politiet har ankommet stedet sammen med ambulanse og har kontroll på en person. Det gjennomføres avhør på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd.

Kristiansand (kl. 1.04): på Hånes ved Bringebærvegen har en bil kjørt ut av vegen og truffet et fjell. Bileier er ikke skadet. Bilen vil bli hentet av bilberger.

Kristiansand (kl. 1.01): en mindreårig gutt ble brakt inn fra sentrum for bruk og for å ha vært i besittelse av mindre mengder narkotika. Sak er opprettet og foresatt er varslet.