Sørnett

Politilogg: To biler stjålet i Kristiansand

To biler ble meldt stjålet i Kristiansand tirsdag.

Publisert:

Mandag 10. oktober:

Klokken 11:34 blir en bil meldt stjålet ved Andøysløyfen. Bilen var en sort BMW, og er enda ikke brakt tilbake til eier.

klokken 11:42 blir en bil med falske skilter stoppet ved Ravnedalsveien. Bilen var en sort BMW og føreren av bilen var 20 år.

klokken 13:53 måtte en securitas vakt ha hjelp av en politipatrulje etter at en person nektet å fjerne seg fra Gyldengården.

klokken 16:18 kolliderte en bil med syklist ved Jegersbergveien på Lund. Syklisten skal  ha fått mindre skader i ulykken.

Klokken 18:52 ble det meldt om innbrudd i Naprapatklinikken ved Tollboden. Inngangsdøren skal ha blitt brutt opp, men det er fortsatt ukjent hva som har blitt stjålet.

10 oktober klokken 20:00 en sivilpatrulje pågriper en 23 år gammel mann i Kristiansand med besittelse av narkotika og kniv. Mannen vil få en bot.

Klokken 22:43 blir en bil stjålet ved havneområdet i Kristiansand, etter at fører skal ha vært på kino. Bilen skal være en blå BMW 525. Registreringsnummeret er DK50737.

Tirsdag 11. oktober:

Klokken 06:40 en bil blir funnet i fjellveggen ved Gislemyrveien i Slettheia. Bilen var en Toyota og hadde store skader. Politiet får ikke tak i bileier, sier Operasjonsleder ved politiet Vidar Neset til Sørnett.

Klokken 07:16 Innbrudd i en enebolig og bil i Prestvikveien. Tyvene skal ha stjålet smykker, og innbruddet er anmeldt.

Klokken 13:11 en båt blir meldt stjålet ved Andøya. Båter var en hvit Bombar med yamaha 70 hk.