Sørnett

Politilogg: Vold mot offentlig tjenestemann og fartskontroller

FOTO: Arkiv

FOTO: Arkiv

Publisert:

UP har sanset en bil i Saltrød, Arendal hvor førerer fremstår som ruspåvirket. Blir tatt til legevakta for blodprøve. Dette melder politet på twitter 09.31. Patruljen opprettet sak.

Politiet har hatt mopedkontroll sammen med Statens vegvesen i Risør. På twitter kl 09.10 melder de om 14 mopeder som er kontrollert, hvor det ble 2 reaksjoner. En av mopedene har fått bruksforbud og er avskiltet av politet.

Kl 11.45 melder UP om fartskontroll på E18 v/Vinterkjær i 70-sonen. De melder om 9 førere som fikk forenklede forelegg for fart og høyeste hastighet ble mål til 89 km/t. En bilfører ble også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Politiet i Flekkefjord melder på twitter kl 13.10 om adferdskontroll på E39 v/Austad. Fire bilførere har fått forenklede forelegg for bruk av mobil under kjøring.

Kl 15.10 melder politiet på twitter at UP har pågrepet en mopedfører som mistenkes for ruskjøring. Vedkommende vil også bli anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann. Det er opprettet sak på stedet og vil bli etterforsket videre.