Sørnett

Populær nattgolf

Instruktør Hans Åberg prøver noen slag, mens det er lyst før morgendagens turnering. FOTO: Kristiansand golfklubb

Instruktør Hans Åberg prøver noen slag, mens det er lyst før morgendagens turnering. FOTO: Kristiansand golfklubb

I morgen arrangerer Kristiansand Golfklubb nattgolf. Dette er deres mest populære arrangement og 54 deltagere er klare til å konkurrere i mørket.

Publisert:

For noen kan det å spille golf være vanskelig nok, men ikke for Kristiansand Golfklubb. De arrangerer nemlig nattgolf for fjerde året på rad i morgen.  Konkurransen holder på i to timer, og for å gjøre det hele mulig brukes fakler og selvlysende baller. Konkurransen har blitt tatt varmt i mot hos deltagerne og er nå en av de mest populære konkurransene som golfklubben arrangerer. Det har til og med blitt innført egne ventelister for turneringen, da de maks kan ha med 54 deltagere.

- Det har blitt lovet premie til vinneren,men det er grillingen etter turneringen som hvert år har blitt det store høydepunktet. Sier Hans Åberg til sørnett.

Arrangementet ble startet i 2007, og ideen er tatt med fra en svensk golfklubb der Hans Åberg jobbet før.

Nyheter Vis flere

Flere trekker seg fra politikken
Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.