Sørnett

- Resultatet ble veldig bra

En stresset vaktsjef for TV-magasin, Dan Gaute Korsvold, prøver å få kontroll på gruppen sin. Foto: Skjermdump av TV-sak, Vegard Aulstad.

En stresset vaktsjef for TV-magasin, Dan Gaute Korsvold, prøver å få kontroll på gruppen sin. Foto: Skjermdump av TV-sak, Vegard Aulstad.

Gimlekollen har brukt 150 tusen på nytt videorom. Studentene er meget fornøyd med de nye mulighetene det skaper for den første nyhetssendingen derfra.

Publisert:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UhGdX7AVjGY&feature=youtube[/youtube]

Ottar, teknisk koordinator på Gimlekollen, er fornøyd med pengebruken til Gimlekollen. - Vi har fått brukt 150 tusen kroner på dette nye rommet. Noe av utstyret hadde vi fra før, som recbenken. Men mye av utstyret er nytt. Redigeringsrommet er ferdig, men greenscreen-rommet skal oppgraderes.

Espen, - Vi har lagt på greenscreen-maling nå, og resultatet ble veldig bra. Vi er ikke helt ferdige, men rommet er absolutt klar til bruk av studenter. Vi får mer lysutstyr i løpet av kort tid, og da blir rommet perfekt. Så langt er vi meget fornøyd med rommet, sier Espen.

Vaktsjef for nyhetssendingen, Dan Gaute Korsvold, er klar for dagens gjøremål. - Vi har forberedt oss bra og vi ligger bra an til sendingen, smiler Gudbrandsdalingen. Han og crewet ser

fram til den første nyhetssendingen fra det nye studioet.

- Det er et proft og fint greenscreen-rom som føles veldig profesjonelt å jobbe i, sier nyhetsanker Mariann Habbestad.