Sørnett

Satser stort i førstedivisjon

-Det er ganske mye som skjer for tiden, akkurat nå har vi et nytt lag som spiller sin første sesong og ligger på fjerdeplass i førstedivisjon, sier Caroline Nguyen, manager for U19-laget.

Publisert:

Oppmerksomheten rundt amerikansk fotball er ikke så stor i Norge som i dens hjemmland USA. Men med nesten 1000 "likes" på Kristiansand Gladiators Facebookside, er det ikke tvil om at interessen er økende på Sørlandet. Om bare to uker er det duket for semifinale i NM, hvor Gladiatorene satser alt for å komme med. A-laget kom tidligere i år på andreplass i Norgesmesterskapet.

[caption id="attachment_70458" align="alignright" width="300"] Foto: Kristiansand Gladiators

Foto: Kristiansand Gladiators[/caption]

- Planen blir mest sannsynlig at U19-laget skal spille  semifinale i NM om to uker, hvis ting går som planlagt. Akkurat nå ser det ut som ting går den veien, sier Nguyen.

En må være blant de fire beste i serien for å kunne spille i semifinalen, for så å gå videre til en eventuell finale. Kristiansand Gladiators har vunnet to og tapt to kamper så langt. Lørdag spiller de siste seriekamp mot Tønsberg Raiders på Karuss Colosseum i Vågsbygd.