Sørnett

Siste nytt fra Agder

Lastebil kjørt ut av veien, en person er pågrepet, bil og sykkel kolliderte og mye mer.

Publisert:

#Kristiansand Kl 0012. Politiet har pågrepet en kvinne på privat adresse på Strai. Hun mistenkes for å ha fremsatt trusler mot nabo samt utført skadeverk på inngangsdør. Sak opprettes og etterforskes videre.

#Lillesand. Kl 0220. En person er pågrepet på privat adresse i Lillesand. Politiet rykket i utgangspunktet ut til en ordensforstyrrelse. Ble der møtt av en mann som var i besittelse av en kniv. Mannen truet politipatruljen med kniven og pepperspray måtte benyttes for å kontroll. Ingen personer ble fysisk skadet. Den pågrepne er kjørt til arrest. Sak er opprettet og blir etterforsket videre.

#Lillesand. Kl 0743. Melding om trafikkulykke på Høvågveien like ved Eidjord. En bil med to personer har kjørt av veien. Begge personene skal være ute av bilen. Trafikken flyter forbi. Skal være svært glatt på stedet. Nødetatene på vei. Nødetatene var på stedet. Ikke alvorlige skader på de involverte. Trafikken går greit forbi stedet.

#Vigeland Tirsdag ca kl 0900 ble en bil påkjørt bakfra ved Livoldsenteret på Vigeland. En person fikk lettere skader. En Toyota Yaris, mørk farge, som kjørte på, forlot stedet uten å gjøre seg til kjenne. Politiet ber fører melde seg. Ønsker også tips fra publikum. Ring 02800 hvis du har mer info. 

#Iveland  FV403, ved Råssås. Onsdag kl 11:42, Lastebil kjørt ut av veien. Ingen skadet. Lastebilen ligger utenfor veibanen. Vil kunne bli noen trafikale problemer når bilberger kommer til stedet for å fjerne lastebilen. Politiet er på vei for å bistå med dette

#Mandal, kl. 1150, melding om bil og sykkel har kollidert i Søren Jaabebæksvei. Fremstår ikke som alvorlig skade. Syklist har smerter i et bein. Kjøres sykehuset Kristiansand for sjekk