Sørnett

Slo butikkansatt med nøkkelknippe

En tidligere voldsdømt kvinne har nok engang skapt problemer for politiet. Nå er hun dømt for å ha slått en rekke mennesker med et nøkkelknippe og bitt en politibetjent.

Publisert:

Kvinnen har en betydelig historikk med politiet og er domfelt fem ganger tidligere for blant annet vold og brudd på narkotikalovgivningen.

Det var en sen lørdag i november 2017, at kvinnen i 40-årene utførte vold mot politibetjenter og en butikkansatt. Kvinnen skulle kjøpe ostepop på sin lokale bensinstasjon, men ble nektet dette da butikkansatt hadde stengt kassen og var snart på vei hjem. Dette taklet hun dårlig, noe som førte til utagering. Kvinnen skal ha slått den butikkansatte med et nøkkelknippe og kommet med krenkende uttalelser. Flere av bensinstasjonens kunder ble også slått med samme nøkkelknippe. Selv da politiet ankom stedet skal kvinnen ha blitt ført ufrivillig inn i politibilen, der hun biter en politibetjent i hånden, med gjentatte forsøk. Hun ble kjørt til arresten.

Bot og betinget fengsel
Etter mye diskusjon ble kvinnen til slutt dømt til 21 dager betinget fengsel med en prøvetid på to år. Sammen med dette fikk hun en bot på 7000 kroner.

Slipper saksomkostninger
På bakgrunn av kvinnens økonomiske situasjon, har retten bestemt at hun ikke skal idømmes sakskostnader.