Sørnett

Slutt på solfylte høstdager

Foto: Mats Myredal Thorsen

Foto: Mats Myredal Thorsen

De kalde solfylte høstdagene som Kristiansand har hatt gleden av å oppleve den siste uken, blir nå byttet ut med varmere temperatur og overskyet vær.

Publisert:

- Det kan forventes en væromlegging fra onsdagen med mye vekslende vær og litt nedbør, spesielt til helgen vil dette merkes. Det er slutt på den fine værprognosen og temperaturen i Kristiansand vil ligge på rundt 10-11 grader på dagtid de neste ti dagene, melder vakthavende meteorolog Jakob Bork.

Forrige uke skinte sola for fullt i Kristiansand. Etter mye nedbør og grått vær kunne kristiansandere endelig glede seg over en hel uke med god vær. Men denne uken skal dette snu. Gråværet kommer snikende på førstkommende onsdag, med litt opphold torsdag og fredag. Resten av helgen og begynnelsen av neste uke er det meldt overskyet vær og nedbør. Temperaturen vil heldigvis stige noe og vi kan forhåpentligvis legge fra oss isskrapen for en liten stund.

Har du utsatt høstturen hele forrige uke, anbefaler vi at du nå tar på deg turskoene og noen varme klær og kommer deg ut i sola, før det er for sent.