Sørnett

Start møter Midtjylland

Start trener for øyeblikket ikke på Sør-Arena, men i bedre forhold på La Manga ARKIVFOTO: Per-Øyvind Nordberg

Start trener for øyeblikket ikke på Sør-Arena, men i bedre forhold på La Manga ARKIVFOTO: Per-Øyvind Nordberg

Viking vant fram med sitt forslag

Publisert:

Start vant 2-1 i mandagens kamp mot Kalmar i 1881-cupen på La Manga etter to scoringer av Ole Martin Årst. De er dermed kvalifisert for semifinalen som skal spilles fredag.

Der skulle de opprinnelig ha møtt Viking som slo FC Midtjylland samme dag. Det ønsket ikke Åge Hareide og Viking. De skal nemlig møte sørlendingene  i Norge igjen, når de kommer hjem fra Spania i en treningskamp før seriestart. Lagene skal også møtes tidlig i ligaen i fjerde serierunde. Svein Rustad i NFF avviste ikke utspillet til Hareide i en kommentar til Tv2 sporten mandag.

I går kveld ble det avgjort at 1881-cupen blir gjort om til 1881-ligaen. Start skal møte Midtjylland fredag i stedet for semifinale mot Viking. De får tre poeng for seier og et poeng for uavgjort. Det vil dermed si at kampene som ble avgjort på straffer denne uken, blir gjort om til et poeng i stedet for seier til de som vant. Poengene tar de med seg inn i neste uke når de møter resten av lagene i 1881-ligaen.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand