Sørnett

Strømstad gjør austegde av seg?

JERV NESTE? Fredrik Strømstad kan spille sine hjemmekamper på Levermyr i Grimstad i 2013. Her på trening på Sør Arena som Start-spiller. (Arkivfoto: Andreas Haakonsen)

JERV NESTE? Fredrik Strømstad kan spille sine hjemmekamper på Levermyr i Grimstad i 2013. Her på trening på Sør Arena som Start-spiller. (Arkivfoto: Andreas Haakonsen)

Fredrik Strømstad er i dialog med Jerv.

Publisert:

Sportslig leder i Arendal Fotball, Geir Fone, kunne bekrefte til Agderposten mandag formiddag at Fredrik Strømstad hadde avslått de tre lokale andredivisjonsklubbene Arendal, Fløy og Vindbjart. Lund-mannen ønsket å spille på et lavere nivå etter ikke å ha fornyet kontrakt med Start ved endt sesong i 2012.

I en tekstmelding til Agderposten bekrefter Strømstad at han er i en god dialog med Sveinung Hovstad i Jerv. Hovdstad har tidligere vært direktør i Start og kjenner således godt til Strømstad. Dermed kan det se ut til at Strømstads neste stoppested blir Levermyr Stadion i Grimstad.

Det var lite populært blant Start-tilhengerne at Strømstad ikke fikk fornyet kontrakt, men han var ikke ønsket med videre av trener Mons Ivar Mjelde og klubbledelsen. 30-åringen hadde tilbud fra flere klubber i både Norge og Danmark, men Strømstad har bestemt seg for å bli boende i Kristiansand med tanke på familiesituasjonen. Oppholdet i franske Le Mans var lite gunstig i så måte har Strømstad fortalt i etterkant.

Jerv rykket opp til andredivisjon før 2012-sesongen, men maktet ikke å beholde plassen. Klubben har hatt en visjon i flere år om å være en bærekraftig klubb i Adeccoligaen, men nå er de altså tilbake på nivå fire. Jerv har imidlertid lykkes med å beholde nøkkelspillerne fra frorrige sesong, først og fremst Wilhelm Pepa. Målmaskinen har vært ønsket av klubber som Arendal, Fløy og Vindbjart, i tillegg til at Start har fulgt spissen nøye.