Sørnett

Strømstad gjør austegde av seg?

JERV NESTE? Fredrik Strømstad kan spille sine hjemmekamper på Levermyr i Grimstad i 2013. Her på trening på Sør Arena som Start-spiller. (Arkivfoto: Andreas Haakonsen)

JERV NESTE? Fredrik Strømstad kan spille sine hjemmekamper på Levermyr i Grimstad i 2013. Her på trening på Sør Arena som Start-spiller. (Arkivfoto: Andreas Haakonsen)

Fredrik Strømstad er i dialog med Jerv.

Publisert:

Sportslig leder i Arendal Fotball, Geir Fone, kunne bekrefte til Agderposten mandag formiddag at Fredrik Strømstad hadde avslått de tre lokale andredivisjonsklubbene Arendal, Fløy og Vindbjart. Lund-mannen ønsket å spille på et lavere nivå etter ikke å ha fornyet kontrakt med Start ved endt sesong i 2012.

I en tekstmelding til Agderposten bekrefter Strømstad at han er i en god dialog med Sveinung Hovstad i Jerv. Hovdstad har tidligere vært direktør i Start og kjenner således godt til Strømstad. Dermed kan det se ut til at Strømstads neste stoppested blir Levermyr Stadion i Grimstad.

Det var lite populært blant Start-tilhengerne at Strømstad ikke fikk fornyet kontrakt, men han var ikke ønsket med videre av trener Mons Ivar Mjelde og klubbledelsen. 30-åringen hadde tilbud fra flere klubber i både Norge og Danmark, men Strømstad har bestemt seg for å bli boende i Kristiansand med tanke på familiesituasjonen. Oppholdet i franske Le Mans var lite gunstig i så måte har Strømstad fortalt i etterkant.

Jerv rykket opp til andredivisjon før 2012-sesongen, men maktet ikke å beholde plassen. Klubben har hatt en visjon i flere år om å være en bærekraftig klubb i Adeccoligaen, men nå er de altså tilbake på nivå fire. Jerv har imidlertid lykkes med å beholde nøkkelspillerne fra frorrige sesong, først og fremst Wilhelm Pepa. Målmaskinen har vært ønsket av klubber som Arendal, Fløy og Vindbjart, i tillegg til at Start har fulgt spissen nøye.

Nyheter Vis flere

Flere trekker seg fra politikken
Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.