Sørnett

Supertrio åpnet Happy Høstmarked

ROCK: Supertrio med Tom Larsen (f.v), Svein Klev og Nicholai Karstensen sprer musikkglede under onsdagens konsert på Happy Høstmarked. FOTO: Børje Fonn Skaar

ROCK: Supertrio med Tom Larsen (f.v), Svein Klev og Nicholai Karstensen sprer musikkglede under onsdagens konsert på Happy Høstmarked. FOTO: Børje Fonn Skaar

Sang og glede er hovedingrediensen når Sound of Happiness arrangerer høstmarked.

Publisert:

Onsdag troppet ivrige medlemmer av Sound of Happiness opp i enden av Nedre Torv, for å arrangere høstmarked og rocke Kristiansands handleglade. Her skal de selge klær, spre glede og synge frem til fredag.

- Det er så moro at folk bare kjøper, kjøper og kjøper, sier Andreas Hall Torgersen, og legger til at det viktigste med høstmarkedet er musikken:

[img45833_2RS]

- Jeg skal rocke og ha det det helt supert.

Klærne som blir solgt i løpet av de tre dagene har Sound of Happiness fått av en privat støttespiller. Hele overskuddet går dermed rett i kassen til organisasjonen. Styremedlem Erling Johansen er imponert over giverviljen til befolkningen i Kristiansand.

- Det er alltid like rørende hver gang personer hjelper til. Jeg har spesielt merket at folk er der for oss når det er vanskelige tider og ting røyner på, presiserer Johansen.

På årets høstmarked selger de også selvlagede buttons, såper og godteposer. Happy News avdelingen står bak dette.

Onsdag var det Supertrio som spilte kjente melodier fra forskjellige artister. Torsdag og fredag vil Roaders, Riders og Tom Elvis stå for underholdningen.

Sound of Happiness ble en million rikere i fjor etter at Team Thom vant korslaget på TV2. Premien på 500.000 kroner fra konkurransen gjorde at Kristiansand kommune sponset Sound of Happiness med ytterlige 500.000.

- Det så mørkt ut for videre drift i 2009, men etter at Kristiansand Kommune, Team Thom og andre støttespillere drog til, går det mye bedre nå, sier Johansen