Sørnett

Tause om semifinale

TAUS: Vipers-trener Peder Langfeldt ville ikke snakke om den kommende semifinalen i norgesmesterskapet. FOTO: SIMEN SOLUM WAAGSETHER

TAUS: Vipers-trener Peder Langfeldt ville ikke snakke om den kommende semifinalen i norgesmesterskapet. FOTO: SIMEN SOLUM WAAGSETHER

Nå vil Vipers-trener Peder Langfeldt ha fokus før semifinale.

Publisert:

KARRUSHALLEN

(VIPERS-FREDRIKSTAD 26-23) Trener Peder Langfeldt nektet å prate om den kommende semifinalen i norgesmesterskapet, etter at hans jenter tidvis slet mot Fredrikstad. Etter å ha mistet en sekspoengs-ledelse i andre omgang, ble det spennende mot slutten av kampen. Vipers-treneren gav jentene klar beskjed om å fokusere på neste seriekamp mot Nordstrand, fremfor å tenke på en eventuell cupfinale.

- Vi tenker ikke på det. Vi får bare se hvem vi møter, og spille etter det, sa en ordknapp trener minutter før Gjøvik slo ut Njård og ble Vipers siste hinder før finalen i Oslo Spektrum.

Bakspiller Janne Kjelstrup Olsen mener motstanden skal være overkommelig, men tar ikke seieren på forskudd.

- Vi har absolutt mulighet, men vi må ta hver eneste kamp. Vi skal ut i krigen, sier Olsen som var godt fornøyd med at de unngikk Larvik i semifinalen.

Munnkurv

Da jentene kom ut av garderoben var munnkurvene strammet inn av Langfeldt. En fornøyd Ingunn Birkeland veide ordene sine nøye for å ikke si noe feil, men lettet samtidig litt på sløret.

- Vi har en kamp før det, og vil fokusere fullt på den, men det er klart at vi vil gjøre alt vi kan for å nå en finale, sier Birkeland til Sørnett. Spilleren bidro med fire scoringer i Karrushallen igår.

[img25983_2LM]

Birkeland ville i går ikke spekulere i hvem semifinalemotstanderen ble, men bedyret at ingen av lagene ville gi noe form for fripass, tiltross for at begge lagene befinner seg i divisjonen under.

- Vi møter nok det beste laget, og ett av de har klart å slå ut Stabæk, så det blir tøff motstand, sier bakspilleren til Sørnett.

Overkommelig motstand

Ettersom Gjøvik gikk videre, slipper Birkeland å møte Njård som slo ut bærumslaget.  Hjemvendte Kristine Lunde Borgersen mener Gjøvik burde være overkommelig motstand.

- Sjansene er gode for avansement. Divisjonsforskjellen skal merkes, men kampen skal spilles først. De har kommet langt, sier Borgersen som håper å være på plass på banen til neste sesong.

Borgersen, som til vanlig er fast inventar på landslaget, har grunnet graviditet ikke spilt håndball for Vipers ennå, men har fra sidelinjen merket seg at klubben har tatt steg i riktig retning.

- Stegene begynner å komme, og skulle vi nå finalen er det en fin gulrot etter en lang sesong, avslutter Borgersen.

Nyheter Vis flere

Flere trekker seg fra politikken
Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.