Sørnett

Til sommeren blir det "Gadefest i Skippergada"

GLEDER SEG: Eier og daglig leder av Drømmeplassen Åkki Lidi. Foto: Mads Eriksen

GLEDER SEG: Eier og daglig leder av Drømmeplassen Åkki Lidi. Foto: Mads Eriksen

Bakeriet Drømmeplassen skal sammen med flere av butikkene i Skippergata arrangere "Gadefest i Skippergada". Her vil alle som møter opp kunne oppleve alt fra live musikk til moteshow.

Publisert:

Torsdag 16. juni vil Drømmeplassen, sammen med flere av butikkene i Skippergata, for første gang arrangere "Gadefest" i Skippergata og Kirkegata. Blant initiativtakerne er eier og daglig leder av Drømmeplassen i Kristiansand, Åkki Lidi.

- Det er «gadefest», og det arrangeres jo fordi alle vi som jobber her er glad i Skippergata. Vi har lyst til å arrangere en fest for kundene våre, og skape aktivitet og moro, sier Lidi.

Flere av butikkene har valgt å gå sammen for å skape et engasjement rundt arrangementet. Lidi sier at dette forslaget fikk best respons fra de fleste, så da kjørte de på.

- Vi snakker jo sammen stadig vekk, butikkene i gata - om at vi har lyst til å gjøre noen ting. Ofte tar vi utgangspunkt i å finne på noe som passer for alle. Det skal være gøy, og være noe vi troa har tro på, forteller den daglige lederen.

Alle som møter opp kan vente seg mye forskjellig på programmet - blant annet live musikk og moteshow, noe Lidi håper kan være med å skape god stemning under arrangementet.

- Vi ønsker å lage gatefest, vil ha musikk, underholdning, moteshow og loddtrekning. Med dette ønsker vi å skape liv i gata, god atmosfære, og at det skal være synlig, avslutter hun.